Onze opdrachtgevers aan het woord..

Wij hebben erg prettig samengewerkt met Promodames.com. Voor een klein evenement als het onze is het budget vaak een knelpunt, maar er is geen bedrijf met een betere prijs/kwaliteit verhouding dan Promodames.com. Daarbij is er vanuit Promodames.com ook meegedacht om het thema van de avond nog meer glans te geven. Op de avond zelf hebben we uitstekend met de dames samengewerkt. Kortom: ook voor kleinere evenementen is Promodames.com zeker aan te raden.

Met vriendelijke groet,

Stefan HesenBeugense Beerpongkampioenschappen 2017

BCA werkt al een aantal jaren met Promodames. Bij diverse evenementen voor verschillende doelgroepen zetten wij de hostessen in. Van congressen tot beurzen, als spelbegeleider tot chauffeurs van een shuttleservice. Ze zetten zich met 200% in, ruim op tijd aanwezig. Altijd proactief, meedenkend en vooral sprankelend.

Met Joyce is het prettig samenwerken; snel schakelen, duidelijke communicatie.

Jacquelien van Westbroek-MassaarSenior Marketeer

Wij werken nu ruim 2 jaar met Promodames en sinds kort ook met Promoheren. Na een jaren lange relatie met ons vorig promo bedrijf hebben wij 2 jaar geleden de keuze gemaakt voor Promodames. En kan u melden dat dit voor ons een Eye opener was. Joyce heeft voor elk event de juiste dames wat dan geheel aansluit en zorgt voor een goed verloop van het event/beurs. Ook bij calamiteiten lost Joyce dit netjes op. Een telefoongesprek en alles wordt geregeld terwijl je zelf met andere werkzaamheden verder kunt gaan.

Phil KuitSales & Marketing / Events

ECOLAB is wereldleider op het gebied van hygiëneoplossingen, water-en energiemanagement. Ecolab zorgt ervoor dat de wereld iedere dag schoner, veiliger en gezonder wordt. Dit doen we samen met onze klanten, die hier centraal in staan.

Wij zien toegevoegde waarde in de samenwerking met Promodames omdat ze interactie met nieuwe potentiële relaties vergemakkelijken en helpen bij het creëren een optimale beurs belevenis. De dames zijn altijd zeer correct en verzorgd.

Nahrenjo BleekmanDEVELOPMENT & SALES MANAGER

Project Team Energy BV is al enige tijd hoofdsponsor van de Hockeyclub Wateringse Veld (HCWV). Eindelijk kreeg deze hockeyclub een nieuw clubhuis welke feestelijk geopend ging worden. De Hoofd- en andere sponsoren mochten hun bedrijf tijdens deze opening promonten/voorstellen. Via een zakelijke referentie wist ik dat er bij hen altijd op de beurs vakkundige en klantvriendelijke dames aan het werk waren en ontving zo de gegevens van promodames.com oftewel Joyce. Alles was eigenlijk zo geregeld. Vakkundig en snel. De grote dag begon en wat een toppers van promodames welke voor ons echt de show hebben gesteeld. Voor herhaling vatbaar en een adres om altijd te onthouden

Ralph KleinDirecteur Eigenaar Project Team Energy B.V. en Project Team Group

Bridgestone hostessenbureau

Sinds het begin van deze eeuw werkt Bridgestone samen met Joyce. Waar Joyce eerst begonnen is als onze eigen Bridgestone-dame is ze nu uitgegroeid tot een daadkrachtige zelfstandige vrouw die weet wat ze wilt en waar ze voor staat. Hoewel de beursdeelnames voor Bridgestone ieder jaar minder worden, weet Bridgestone Promodames nog steeds te vinden. En wat voor ons belangrijk is, is de flexibiliteit en veelzijdigheid. Of het nu gaat om motor-, personenwagen-, vrachtwagen- of landbouwbanden; voor elke beurs of evenement hebben we de juiste dame. En ook voor andere gebeurtenissen zoals een roadshow langs de dealers is geen probleem. Wij zouden iedereen aanraden om met Promodames te werken.

Vivian van KaamMarketing Passenger car tyres Benelux PR & Communication Netherlands

Remia-logo

Remia maakt al jaren gebruik van Promodames t.b.v. beurspresentaties en diverse evenementen. Joyce en haar team leveren altijd kwaliteit. Promodames zorgt voor een representatief team wat zeer enthousiast en klantvriendelijk opereert. Joyce is een echte vakvrouw en bereidt haar team elke keer goed voor op de opdracht. Zij weet als geen ander welke dames passen bij de opdracht en ons bedrijf. Het is prettig dat vaak dezelfde hostesses ingezet worden bij deze opdrachten.
Onze klanten waarderen de aanwezigheid van de Promodames zeer en wij krijgen vaak complimenten over hun professionele houding.

 

Geor SchuurmanMarketing Manager Foodservice

AutoTrader_grijs

Auto Trader heeft ruim 45 evenementen per jaar en maak al ruim 10 jaar gebruik van promotieburo’s.  Waar ik tegen op liep, is de zelfstandigheid, het op tijd leveren en de uitstraling van de promodames.

Ik heb Joyce van Promodames ruim 5 jaar geleden leren kennen via een evenement in Rosmalen. Ze stond naast ons en ik raakte met haar in gesprek. Leuke meid, spontaan en wat mij opviel ze werkte zelfstandig op die beurs. En dat was wat Auto Trader ook nodig had, Promodames die een opdracht gingen uitvoeren, zonder dat ik de hele dag moet kijken of er gewerkt werd.  Joyce verzekerde mij, dat zij zelfstandige en goed uitziende promodames kon leveren. Ook als er problemen zijn, zij lost dit zelf op, zodat ik er geen omkijken aan heb. Zo hebben we samen een proefperiode afgesproken.  Wij werken nu ruim 5 jaar samen met Promodames.com en het klopte. Alle afspraken zijn na gekomen. Voor Auto Trader is de uitstraling zeer belangrijk. Ook daar heeft promotieburo Promodames.com aan voldaan.  De dames hebben een goede uitstraling, zijn verzorgd en sexy (op een nette manier)natuurlijk. Wat leuk is dat andere standhouders komen kijken, welke dames er weer bij Auto Trader staan. Dus ook dat is een voordeel voor Auto Trader of een ander bedrijf. We komen makkelijker in gesprek met andere bedrijven.  In het kort gezegt, ik wil als event coördinator bij Auto Trader geen ander promotieburo meer hebben, dan dames van Promodames.com. Het scheelt mij heel veel stress en grijze haren en in deze tijd zeer belangrijk, de prijzen zijn goed.   Mijn advies aan bedrijven die zonder zorgen en een nette uitstraling, zich willen presenteren, probeer ook eens de promodames van Promodames.com.

Rene SakkoEvent Coordinator

trend-micro-logo-final

Professionaliteit, enthousiasme, know how en uitstraling, zijn de zaken die Trend Micro verwacht van haar promotie- en hostessteam.

Dit gewenste profiel weet Promodames.com, al 5 jaar lang, als geen ander voor Trend Micro in te vullen.
Trend Micro betrekt Promodames.com al vroeg in de conceptfase van een project zodat gezamenlijk naar de ultieme uitvoering gewerkt kan worden.

Iedere keer weet Promodames.com toch weer positief te verbazen door met een unieke invalshoek te komen wat het concept aantoonbaar verstrekt en wat ten goede komt aan het uiteindelijke resultaat.

Promodames.com heeft voor Trend Micro een toegevoegde waarde op zowel de kwantitatieve als kwalitatieve doelstellingen.

Trend Micro is dan ook voornemens om de samenwerking nog verder uit te bouwen en ziet uit naar nieuwe successen!

Barry van VlietMarketing Manager Nederland Trend Micro Benelux

236-Ahoy-logo1

Ik maak al meerdere jaren gebruik van de diensten van Promodames.com in de persoon van Joyce en tot grote tevredenheid.

Het fijne is dat je Joyce maar één keer iets hoeft te vertellen en het gebeurt. Daarbij neemt ze initiatief en denkt ze mee om ons evenement de uitstraling en beleving te geven die wij voor ogen hebben. Ze blijft professioneel, ook bij ‘lastige’ bezoekers.

Ik hoop nog jaren met Joyce te kunnen werken en kan iedereen aanraden Joyce te benaderen als je op zoek bent naar professionele gastvrouwen. Een meerwaarde voor de presentatie van je product, dienst, evenement etc.

Marcel SchilperoortAhoy Rotterdam