Al ruim 12 jaar werkt Albert Heijn Jos van den Berg alweer samen met Promodames.com en hebben wij een erg leuke relatie met elkaar opgebouwd

waarbij Joyce precies voor elk evenement wat wij organiseren ook de juiste dame weer beschikbaar heeft. Of het nu proeverijen zijn, demo’s of klanten benaderen en leren

omgaan voor zelfscanning, de dames die van Joyce komen zijn altijd vrolijk en zeer goed gemotiveerd en gaan helemaal op in hun  werk.

Beste Joyce, ik hoop nog heel lang van jou en je bureau gebruik te kunnen en mogen maken en ik hoop dat vele bedrijven jou gaan vinden. Jij en alle meiden zijn toppers.

Heel veel succes.

Jos van den BergDirecteur Albert Heijn

BCA werkt al een aantal jaren met Promodames. Bij diverse evenementen voor verschillende doelgroepen zetten wij de hostessen in. Van congressen tot beurzen, als spelbegeleider tot chauffeurs van een shuttleservice. Ze zetten zich met 200% in, ruim op tijd aanwezig. Altijd proactief, meedenkend en vooral sprankelend.

Met Joyce is het prettig samenwerken; snel schakelen, duidelijke communicatie.

Jacquelien van Westbroek-MassaarSenior Marketeer

Wij werken nu ruim 2 jaar met Promodames en sinds kort ook met Promoheren. Na een jaren lange relatie met ons vorig promo bedrijf hebben wij 2 jaar geleden de keuze gemaakt voor Promodames. En kan u melden dat dit voor ons een Eye opener was. Joyce heeft voor elk event de juiste dames wat dan geheel aansluit en zorgt voor een goed verloop van het event/beurs. Ook bij calamiteiten lost Joyce dit netjes op. Een telefoongesprek en alles wordt geregeld terwijl je zelf met andere werkzaamheden verder kunt gaan.

Phil KuitSales & Marketing / Events

Remia maakt al jaren gebruik van Promodames t.b.v. beurspresentaties en diverse evenementen. Joyce en haar team leveren altijd kwaliteit. Promodames zorgt voor een representatief team wat zeer enthousiast en klantvriendelijk opereert. Joyce is een echte vakvrouw en bereidt haar team elke keer goed voor op de opdracht. Zij weet als geen ander welke dames passen bij de opdracht en ons bedrijf. Het is prettig dat vaak dezelfde hostesses ingezet worden bij deze opdrachten.
Onze klanten waarderen de aanwezigheid van de Promodames zeer en wij krijgen vaak complimenten over hun professionele houding.

 

Geor SchuurmanMarketing Manager Foodservice

De afgelopen twee jaar heb ik met heel veel plezier samengewerkt met promodames! Hun aanpak is persoonlijk, de heren en dames die op de klus verschijnen zijn goed geïnformeerd en wat heel fijn is, ze nemen hun taak als gastheer/vrouw heel serieus. De korte lijnen zorgen voor een heldere en snelle manier van werken en zorgen dat iedereen ook goed op de hoogte is wat van hem of haar verwacht wordt. Op nog vele jaren fijne samenwerking.

Marc HofstedeDirecteur van Ambassadors of entertainment.nl

Findio voor auto is specialist in de financiële dienstverlening voor de automotive branche.

Met financiële producten als Financial Lease, Voorraadfinanciering & Consumentenkrediet ondersteunen wij onze zakelijke relaties dagelijks bij hun werkzaamheden.

Wij hebben Promodames ingeschakeld voor promotiewerkzaamheden op de Motorbeurs en om een aantal van onze relaties te bezoeken met nieuwe showroommaterialen.

Het contact met Joyce is zeer prettig. Joyce denkt mee in oplossingen, is zeer proactief in het plannen en organiseren en heeft aan een half woord genoeg om aan de gang te gaan.

De door Joyce ingeschakelde dames kan ik alleen maar omschrijven als zeer professioneel en actief. Onze relaties hebben de bezoeken dan ook zeer gewaardeerd.

Ben je als organisatie op zoek naar promodames, dan kan ik Joyce en haar Promodames van harte aanbevelen.

Marco SchreudersCorporate Accountmanager Findio

Voor een essence instore promotie bij verschillende Etos filialen zijn wij de samenwerking aangegaan met Promodames.

Wij hebben met verschillende bureaus samengewerkt en moeten toch echt wel toegeven dat dit de fijnste samenwerking tot nu is geweest. Er wordt meegedacht, het bureau is flexibel (data van de promotie wijzigden nog een week voor het event) en de dames zijn uiterst professioneel. Een aanrader!

Michelle van DongeHappyLife PR

We werken inmiddels al meer dan 4 jaar heel prettig samen met Promodames, voor ons jaarlijks evenement.

De dames zijn altijd super enthousiast en zorgen precies voor de juiste sfeer op de stand. Wij zijn al jaren zeer tevreden en weten waar we moeten zijn als het gaat om goede gastvrouwen waar je op kan bouwen!

Eric KonijnAlgemeen directeur ICS Vertex

Al een aantal jaren werken wij met Promodames, zij helpen ons bij de beurzen waar wij aanwezig zijn. Ze beschikken over een team van professionele gastvrouwen die zich snel kunnen aanpassen en zo ons visitekaartje zijn.

Een berichtje naar Joyce is voldoende, je krijgt direct een voorstel, mocht er na de keuze iets wijzigen dan komt zij direct met een aangepast versie, zij lost het op, dit ervaren wij als zeer prettig.

Promodames is een welkome aanvulling voor ons.

Anita HermansMarketing Executive

“Na een eerste ontmoeting 2 jaar geleden met Joyce Hoogenboom en haar meiden zijn wij vorig jaar ook van de diensten van Promodames gebruik gaan maken. Joyce heeft vlotte meiden aan mij voorgesteld waarvan zij wist dat ze goed bij ons profiel zouden passen. En ze had gelijk. Een korte briefing op papier en later op de stand was voldoende om de dames als echte “gezichten” van Panhuijsen aan de slag te laten gaan.  Met deze positieve en succesvolle ervaringen is een basis gelegd voor een langdurige samenwerking.”

Michiel van DijkDirecteur