Model

Ook voor een professioneel model bent u bij Promodames aan het goede adres. Indien u voor uw merk, product of bedrijf op zoek bent naar een model die het gezicht kan worden van uw campagne, dan helpen wij u graag verder. Wij bekijken samen de mogelijkheden en onze kracht ligt voornamelijk in het zoeken van het juiste gezicht, en daarmee de juiste persoonlijkheid, bij een merk.

Selectie van een model voor Promodames

Veel mensen die op zoek gaan naar een model, gaan aan een aantal belangrijke zaken voorbij en hebben vaak de neiging om puur op basis van een foto een model te selecteren. Promodames gaat hierin echter zeer selectief te werk. Niet alleen moet het model qua uiterlijk aansluiten op een product of merk, maar daarnaast moet zij ook voor een nader te bepalen periode een exclusiviteit kunnen garanderen, en ook qua persoonlijkheid matchen bij uw merk of product.

Onze modellen staan bekend om hun sprankelende persoonlijkheid, en professionele werkhouding. Wij selecteren niet alleen op uiterlijk, maar zeker ook op persoonlijkheid en inhoud (hbo-denkniveau). Dit is voor ons, en uiteindelijk ook voor u als opdrachtgever, minstens zo belangrijk.

Dat zal uiteindelijk resulteren in een fijne samenwerking met het model op locatie, en zorgen voor enthousiasme, flexibiliteit en een lach op de werkvloer. Zaken die bij ons hoog in het vaandel staan.

Mogelijkheden van onze modellen

Met een groot bestand aan modellen, zijn wij altijd in staat het juiste model te vinden voor een campagne. En ieder model is breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Fotomodel

  Onze modellen worden vaak ingehuurd voor een fotoshoot. Of het nu gaat om fashion of een geheel andere branche, er is altijd wel een model binnen ons bestand dat bij u en uw product past.

 • Doorpasmodel

  Ook wordt er geregeld een van de Promodames als doorpasmodel geboekt. Modeontwerpers maken gebruik van doorpasmodellen om de maat en pasvorm van de kleding te bepalen. Door de kleding te laten dragen door een model kan de juiste pasvorm worden gegarandeerd. Ook tijdens salesgesprekken wordt vaak gebruik gemaakt van een model om de kleding aan potentiële inkopers te tonen.

 • Catwalkmodel

  Tijdens modeshows is een model onmisbaar. Een catwalkmodel wordt ingehuurd om de nieuwste collectie van uw merk aan de wereld te laten zien

 • Actrice/acteur

  Wanneer u op zoek bent naar een acteur of actrice bent u bij Promodames ook aan het juiste adres. Veel van onze modellen hebben acteerervaring en kunnen daarom ook voor dergelijke opdrachten worden ingehuurd.

 • Figurant

  Bent u op zoek naar een figurant met specifieke kenmerken? Neem dan eens contact op met Promodames. Wij hebben verschillende modellen die ingezet kunnen worden als figurant bij een film

 • Presentatrice/presentator

  Onze charismatische modellen kunnen ook geboekt worden als presentatrice of presentator. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de presentatie van een evenement.

De mogelijkheden van een model van Promodames zijn eindeloos. Dus bent u op zoek naar een model? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Naar aanleiding van alle aangeleverde informatie, en uw specifieke wensen zullen wij vervolgens een aantal geschikte modellen voorleggen en alles in het werk stellen de juiste match te vinden