Presenator Gezocht

Bent u op zoek naar een professionele presentator voor uw event, beurs of productpresentatie? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij staan in rechtstreeks contact met een groot aantal presentators.

Voor zowel de grote, bekende namen als voor de minder bekende presentators kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring, en de vele Evenementen, beurzen en presentaties die wij de afgelopen tien jaren hebben gedraaid voelen wij naadloos aan welke presentator het beste bij uw bedrijf, merk of product aansluit.

Wij helpen en adviseren u graag om de juiste presentator te selecteren. Buiten de prijsklasse zijn een groot aantal factoren van belang om hierin de juiste keuze te maken. De presentator moet qua persoonlijkheid goed aansluiten bij uw imago, en op een natuurlijke wijze uw bedrijf of product onder de aandacht kunnen brengen. Promodames neemt u hierbij veel research en voorwerk uit handen.

De eerste stap is om samen met u alle wensen door te lopen, en mede op basis van het beschikbare budget een passende presentator te zoeken. In sommige gevallen kan het raadzaam zijn om een bekende naam te koppelen aan uw bedrijf, product of presentatie. Hierin hangt vaak natuurlijk een hoger prijskaartje, en wij kijken samen met u of dit een goede investering is voor u als klant. In sommige gevallen is een bekende naam namelijk geen garantie voor succes, en behaald u dezelfde of zelfs betere resultaten door een wat onbekendere presentator te nemen die wellicht meer rendement uit uw evenement, presentatie of productpresentatie haalt. Deze keuzes zijn vaak moeilijk te maken, en wij kunnen hierin een goede adviserende rol spelen. Bij ons staat het belang van de klant namelijk altijd voorop. Wij streven altijd naar een goed resultaat voor onze opdrachtgevers, en denken daarom graag met u mee

Mocht u binnenkort een presentator nodig hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Naar aanleiding van een (telefonisch) voorgesprek en de nodige informatie kunnen wij vrijblijvend voor u aan de slag gaan en met een passend voorstel komen, waarin wij een aantal geschikte presentators aan u zullen voorstellen met de bijbehorende mogelijkheden, kosten en voorwaarden. Of wilt u liever eerst vrijblijvend een overzicht ontvangen van de beschikbare presentators op een bepaalde datum of data ? Dat kan uiteraard ook. Neem ook dan even vrijblijvend contact met ons op. Promodames is het adres bij uitstek om de juiste presentator aan het juiste project, evenement of presentatie te koppelen