Wilt u hostesses inzetten tijdens uw evenement in Rotterdam Ahoy? Bij Promodames bent u aan het juiste adres! Wij snappen maar al te goed dat u uw gasten een waanzinnige beleving wilt geven. Daarom zijn onze hostessen opgeleid om het evenement in goede banen te leiden en uw gasten een plezierige dag te bezorgen. Lees op deze pagina verder voor meer informatie over Promodames of neem direct contact met ons op.

 

Ahoy Rotterdam

Áhoy Rotterdam is een van de bekendste en grootste overdekte evenementenlocaties van Nederland. Het hele jaar door worden er beurzen, concerten, congressen en overige evenementen georganiseerd. De accomodatie is gelegen aan het Zuiderpark in Rotterdam. In totaal beschikt de evenementenlocatie over zes hallen met een totale oppervlakte van 30.000 m2. Door gastvrouwen in te zetten zullen uw gasten hartelijk ontvangen worden en weten zij ten allen tijde waar ze wat kunnen vinden.

 

Waarom hostesses inzetten op uw evenement?

Onze gastvrouwen zorgen ervoor dat de hospitality van uw evenement in Rotterdam Ahoy tot in de puntjes verzorgd is. U hoeft geen zorgen meer te maken over belangrijke taken zoals het ontvangen en uitzwaaien van uw gasten. Onze hosts en hostessen zijn goed opgeleid, en ervaren in het hosten bij de locatie Ahoy Rotterdam. Naast dat zij uw gasten welkom heten, zullen ze de weg wijzen, gesprekken aangaan, informatie over het event verstrekken en uw dienst of product promoten.

 

Waarom kiezen voor Promodames?

Iedere opdracht die wij uitvoeren is maatwerk. We besteden veel aandacht aan het opleiden en selecteren van hostessen. Zo zorgen we ervoor dat de hostessen bekend zijn in de omgeving van het evenement, de evenementenlocatie zelf en een passende uitstraling hebben bij uw bedrijf. Ook horen we graag waarop u de gastvrouwen wilt selecteren. Hierbij kunt u denken eisen zoals leeftijd, speciale vaardigheden, talen, productkennis en uitstraling van de persoon. Dat wij keer op keer de juiste match maken wil blijken uit referenties van onze klanten. Door onze 15 jaar lange ervaring met het verzorgen van hostessen in Ahoy Rotterdam kunnen wij in een vroegtijdig stadium van het evenement met u meedenken bijvoorbeeld over het concept en uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan acties om de merkbekendheid van uw bedrijf te vergroten, tips & trics om uw stand op te laten vallen bij de bezoekers en ervoor zorgen dat de doelgroep de informatie ontvangt op een effectieve wijze. Ook zorgen wij ervoor dat de juiste mensen op tijd op de juiste plek staan en kunt u de briefing geheel aan ons overlaten. Ons personeel is vooraf het evenement voorzien van de benodigde informatie betreft uw bedrijf of product zodat zij uw gasten te woord kunnen staan. Samen zorgen we ervoor dat het event vlekkeloos zal verlopen.

 

Offerte aanvragen voor Promodames in Ahoy Rotterdam

Bent u benieuwd wat Promodames voor u specifiek kan betekenen? Vraag dan een geheel vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Wij zijn dagelijks te bereiken van 09:00 tot 18:00 uur voor al uw vragen. U kunt bellen naar 085 303 8138 of vul ons contactformulier in. Binnen één tot twee werkdagen zullen wij contact met u opnemen.