Hostess

Promodames is in heel Nederland actief als modellen-, hostessen- en promotiebureau. Indien u een hostess boekt bij Promodames bent u verzekerd van een representatieve dame. Deze beschikt naast de juiste looks ook over de nodige inhoudelijke kennis. Voorafgaand aan de opdracht leest zij zich goed in over uw product, merk of bedrijf. Dit kenmerkt een hostess van Promodames, en niet voor niets merken wij dat vele klanten bij vervolgopdrachten voor dezelfde medewerkster kiezen.

Het inzetten van een hostess vraagt vaak om specialistische kennis. Vaak bent u niet alleen op zoek naar een hostess die een mooie verschijning is, maar daarnaast is het natuurlijk van groot belang dat zij inhoudelijk goed op de hoogte is van uw bedrijf of product zodat zij in staat is om het maximale uit de opdracht te halen, en uw bedrijf op uiterst professionele wijze kan vertegenwoordigen. En daarvoor bent u bij Promodames op het juiste adres!

Proactief

Onze dames zijn bovenal flexibel, meedenkend en zetten graag hun beste beentje voor tijdens hun werkzaamheden.  Buiten het ‘mooie plaatje’ is een hostess van Promodames ook op salesgebied een ware toevoeging. Door ons groot assortiment aan kant-en-klare kostuums, bieden we ook nog een extra service voor volledig op maat gemaakte kostuums die geheel afgestemd zijn op uw wensen ,waardoor een hostess van Promodames in kleding voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo kan verschijnen. Zo is onze hostess een heuse eye-catcher en zorgt hiermee voor een nog hogere sfeerbeleving.

Hostess is breed inzetbaar

Door de jarenlange ervaring van onze hostessen en gastvrouwen zijn zij door hun inmiddels opgebouwde kennis en ervaring enorm breed inzetbaar geworden. Het voortraject waarbij wij de klant volledig begeleiden en adviseren op het gebied van voorbereidingen (inlezen in bedrijfs- en/of produktkennis), adviseren op gebied van uitstraling en kostuums, en onze opgedane kennis van bijvoorbeeld verkoopgerichte acties, brengen wij maar al te graag over op onze opdrachtgevers.

 

Ruime ervaring

Een hostess van Promodames heeft ruime ervaring. Wij leiden een hostess op, en leren haar de kneepjes van het vak. Voor alle business-to-business events, beurzen en sales gerelateerde evenementen bent u verzekerd dat u een professionele gastvrouw mag verwelkomen die zich goed heeft voorbereid en ingelezen. Een hostess van Promodames heeft klantvriendelijkheid, flexibiliteit en enthousiasme hoog in het vaandel staan. De kracht van een hostess van Promodames ligt in het met u meedenken en ook initiatieven tonen. Zo kan onze hostess een sleutelrol vormen in het optimaal promoten van uw product of bedrijf.

Informeer geheel vrijblijvend indien u interesse heeft in een hostess. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden!

Aanmelden?

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe talenten om ons professionele team te versterken. Heb jij het in je?