Evenementen vacatures

Op zoek naar een leuke baan in de evenementenbranche?

Ben jij communicatief sterk, en heb je daarnaast een gedegen opleiding genoten? Dan ben je bij ons aan het goede adres voor een uitdagende, en afwisselende baan in de evenementenbranche. Promodames heeft altijd leuke en interessante evenementen vacatures waar jij je talenten optimaal kunt inzetten.

Kan jij op natuurlijk wijze een product of merk onder de aandacht brengen van de consument?

Promodames.com richt zich op event marketing, de meest pure vorm waarbij de bezoekers ‘live’ kennis maken met een product of merk.

Tijdens een event zal jij worden ingezet om een product te tonen aan de consumenten of bezoekers, en hen op deze manier kennis te laten maken. Ze kunnen het product voelen, proberen en aanraken wat de beleving en betrokkenheid enorm zal vergroten.

AANMELDEN

Evenementen vacatures bij Promodames

Promodames weet inmiddels uit ervaring dat event marketing het sterkste middel is wanneer het evenement of beurs de kans biedt om als eerste het product uit te proberen. Hierin kan jij een adviserende rol spelen, en buiten een enthousiaste en proactieve instelling bezit je over een hands-on mentaliteit en kan je mensen op een natuurlijke manier overtuigen. Wij hebben daarom altijd vacatures voor nieuwe promodames die ons team willen aanvullen.

Je geeft uitleg over het product aan de bezoekers of passanten zodat deze het product beter begrijpen en je probeert de interesse en betrokkenheid te vergroten. Jij zorgt ervoor dat de bezoekers of passanten na afloop een positieve merkperceptie hebben over de producten die je ze hebt laten zien en/of hebt laten proberen.

Beleving met Promodames

De huidige generatie wil beleving. Promodames gaat helemaal mee in de huidige markt waarin selfies en social media een steeds belangrijkere factor gaan spelen in de marketing.

Je zal dan ook regelmatig worden ingezet om de laatste technische snufjes te gebruiken om via social media mee te werken aan acties.

Daarnaast werken wij ook regelmatig voor grote evenementen zoals presentaties, concerten en TV opnames. Hier hebben wij dan ook altijd evenementen vacatures voor open staan. Ook hierbij worden regelmatig mensen bij ons ingehuurd om verschillende werkzaamheden uit te voeren zoals bijvoorbeeld:

  • Gastenontvangst
  • Begeleiding van artiesten
  • Ticketcontrole
  • Flyeren

De werkzaamheden kunnen dus heel divers en breed zijn, en afhankelijk van je ervaring en voorkeuren zullen wij je inzetten op de juist plek, zodat zowel jij als onze opdrachtgevers met een positief gevoel een evenement in goede banen kunnen leiden. Voel jij je hierdoor aangesproken? Kijk dan eens bij onze evenementen vacatures.

Jij vormt vaak de sleutel tussen de verschillende mensen die werkzaam zijn op het evenement dus je moet ook over leidinggevende capaciteiten beschikken en op een natuurlijke, positieve manier de mensen om je heen kunnen aansturen zodat alles op rolletjes kan lopen

Interesse? Stuur je CV, foto’s en motivatiebrief naar ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

AANMELDEN