Beurs- en stand catering

Buiten de inzet van onze Promodames en Promoheren op uw stand bieden wij u een uniek totaalconcept voor de gehele verzorging van uw beurs- en standcatering. Dit kunnen wij bewerkstelligen door de exclusieve samenwerking met de marktleider & professional op het gebied van internationale beurs- en standcatering.

Zij ontwikkelen een uniek op maat ontwikkeld concept welke naadloos zal aansluiten bij uw doelstelling. Of het nu gaat om de verzorging van food & beverage, apparatuur, Chef Koks etc… niets is onmogelijk! Zo ziet u, de service en mogelijkheden van Promodames.com gaat net een stapje verder en dragen bij aan het succes van uw beursdeelname!

Partyservice

Met de inzet van onze charmante gastvrouwen die uw gasten verwelkomen en verzorgen heeft u de eerste stap in de goede richting gezet. Uit onze ervaring weten wij dat u dit effect enorm kan versterken door de inzet van een goede en professionele partyservice en catering.

Onze veelzijdigheid maakt uw succes.

Daarom is Promodames is de exclusieve samenwerking met een van Nederlands beste en toonaangevende partycateraars aangegaan. In een persoonlijk gesprek inventariseren zij uw wensen en vertalen dit naar een concept op maat voor u ontwikkeld. Niets is onmogelijk, alles tot in de puntjes verzorgd tegen een aantrekkelijke prijsstelling. Informeer eens geheel vrijblijvend naar dit unieke catering concept.