Promotiebureau

Promodames is ook een full service promotiebureau. Wilt u het maximale halen uit uw promoties en Pr-activiteiten? Schakel dan Promodames in, want wij helpen u om het beste promotiemiddel te zoeken welke het beste aansluit bij uw marketingdoelstellingen. Een flyeractie, beursstand of demonstratie. Promodames verzorgt als promotiebureau het hele traject: van het uitwerken van een gedegen plan, alsmede de uitvoering ervan. En uiteraard op een manier die voor u prettig werkt en uw merk tot leven zal brengen. Wij leveren de beste merkambassadeurs van Nederland.

Fotomarketing

Fotomarketing is een uitermate effectief middel om uw doelstellingen te realiseren. Fotomarketing is bij uitstek geschikt voor het verhogen van het merkbewustzijn, het bieden van entertainment en het stimuleren van het stand bezoek op bijvoorbeeld een beurs. Als professioneel promotiebureau heeft Promodames een ruime ervaring op het gebied van fotomarketing.

Promotieteam

Een persoonlijke benadering valt op en beïnvloedt de mening over een merk, product of dienst in positieve zin. Daarnaast kan ons zorgvuldig uitgezochte team uw (potentiële) klant toelichting geven en direct verwijzen naar een verkooppunt. Ons promotiebureau beschikt over een groot aantal enthousiaste merkambassadeurs die door het hele land, voor u aan het werk kunnen. Als promotiebureau kunnen wij u de kwaliteit van onze mensen garanderen. Ze worden met de grootste zorg geselecteerd en beoordeeld op basis van hun ervaring en kwaliteiten.

Samplen & flyeren

Een nieuw product of bijvoorbeeld een nieuwe smaak vraagt om een andere aanpak dan wanneer u een merk of product wilt promoten waar de doelgroep al mee bekend is. Het is geen geheim dat Nederlanders van gratis producten houden, en daar kunt u handig op inspelen. Als promotiebureau nemen wij alle zorgen uit handen, en verzorgen een team van mensen die op enthousiaste wijze uw product aan de man brengen door middel van samplen en flyeren. Het wekt nieuwsgierigheid en zet de klant aan tot het proberen van een nieuw product of nieuwe smaak.

Ervaren promotiebureau

Mocht u een merk, product of bedrijf willen promoten op de meest effectieve manier, neem dan contact met ons op. Ons promotiebureau neemt graag alle zorgen uit handen. Op basis van een voorgesprek of aangeleverde informatie zullen wij een goed onderbouwd plan voor u opstellen, en ontvangt u vooraf een duidelijke, en vooral sluitende begroting. Hierdoor komt u achteraf nooit voor verrassingen of extra kosten te staan.

Door onze jarenlange ervaring als promotiebureau kunnen wij inmiddels putten uit een groot aantal succesvolle promotiecases.