Heeft u binnenkort een beurs, productpresentatie of evenement in de RAI Amsterdam gepland? Al jarenlang is de RAI één van de meest populaire locaties voor beurzen en evenementen. De hostessen van Promodames.com zijn inmiddels ‘kind aan huis’.  Iedere opdracht is voor ons een uitdaging en wij streven ernaar onszelf keer op keer te overtreffen! Lees verder op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen of laat ons direct uw uitdaging weten door contact met ons op te nemen.

 

Amsterdam Rai

Amsterdam Rai organiseert evenementen, congressen en beurzen. De overdekte evenementenlocatie heeft een oppervlakte van 112.200 m2, 70 congres en vergaderzalen en in totaal 12 hallen. Jaarlijks worden er 500 evenementen georganiseerd. Bekende beurzen georganiseerd door de Rai zelf zijn Horecava, HISWA en de huishoudbeurs. Daarnaast organiseren andere internationale partijen events in de Rai wat meer dan anderhalf miljoen buitenlandse bezoekers per jaar trekt. De Amsterdam Rai is een ideale locatie doordat het goed te bereiken is en een directe verbinding heeft met airport Schiphol. Organiseert u een evenement in de Rai of bent u exposant? Onze gastvrouwen zijn ervaren met deze locatie en begeleiden uw gasten graag tijdens het event.

 

Waarom hostesses inzetten tijdens uw event?

Hoogstwaarschijnlijk heeft u een drukke periode achter de rug met alle voorbereidingen voor het evenement en nu is de dag aangebroken. Deze dag is waar alles om draait en het is tijd om indruk op uw gasten te maken. Onze hostessen zorgen ervoor dat uw gasten een warm welkom krijgen en dat voorbijgaande bezoekers op de hoogte worden gebracht van de benodigde informatie. Doordat de promodames goed op de hoogte zijn van alle informatie over uw bedrijf zullen zij vragen van de bezoekers accuraat kunnen beantwoorden. Ook helpen de hostessen u bijhouden wie er langs zijn geweest door hen te registreren, zodat u deze personen na het event kunt contacten. Onze hostesses zijn opgeleid om uw gasten te woord te staan en helpen bij het promoten van uw product of bedrijf.

 

Een geslaagd evenement met Promodames in de Amsterdam Rai

Promodames zorgt ervoor dat de hospitality van uw evenement in de Amsterdam Rai tot in de puntjes verzorgd is. Door 15 jaar lange ervaring met de Amsterdam Rai kunnen wij u al helpen met het organiseren van het event in een vroeg stadium. Graag denken we met u mee betreft acties om de merkbekendheid te vergroten. Ook helpen we graag een handje om uw stand te laten opvallen bij uw doelgroep zodat het niet lastig is voor de prospects om u te vinden. Verder kunt u de briefing van het personeel aan ons overlaten. Iedere opdracht is voor ons maatwerk. Daarom selecteren we de juiste gastvrouwen en zorgen we ervoor dat zij goed opgeleid zijn en de benodigde kennis betreft uw product of bedrijf in huis hebben. Ook horen we graag op welke kwaliteiten u de gastvrouwen zou selecteren. U kunt denken aan bijvoorbeeld talen, leeftijd, uitstraling, affiniteit met de branche etc.

 

Offerte opvragen bij Promodames

Bent u benieuwd wat Promodames kan betekenen specifiek voor uw bedrijf? Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zullen een op maat gemaakte offerte voor u opstellen. Natuurlijk is het aanvragen van een offerte vrijblijvend. Heeft u verder nog vragen? Onze klantenservice is dagelijks te bereiken op 085 303 8138 van 09:00 tot 18:00 uur. Samen zorgen we voor een geslaagd evenement in Amsterdam Rai.