Organiseert u een beurs, congres of ander evenement in de Jaarbeurs Utrecht? Of bent u een exposant op een van de beurzen? Maak uw evenement compleet door gastvrouwen in te zetten. Zij zullen een hoop werk uit uw handen nemen zoals het hartelijk ontvangen en het begeleiden van uw gasten tijdens deze dag.

 

Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurs Utrecht is een ideale locatie voor zakelijke en particuliere evenementen door de centrale ligging. De locatie is namelijk gelegen op steenworp afstand van Utrecht Centraal. Het hele jaar door vinden er verschillende beurzen, congressen en andere grootschalige evenementen plaats. Al deze evenementen samen zorgen ervoor dat de Jaarbeurs meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar mag ontvangen. Met een oppervlakte van 100.000 vierkante meter behoort de Jaarbeurs tot één van de grootste overdekte evenementenlocaties van Nederland. Onze hosts en hostessen zijn zeer bekend met deze locatie. Daarom kunnen zij u goed assisteren met het begeleiden van uw gasten tijdens het evenement.

 

Waarom promotie dames of heren inzetten?

De dag waarop het evenement plaatsvindt is aangebroken en u wilt een goede indruk maken op uw gasten. Onze hosts en hostessen zorgen ervoor dat uw gasten hartelijk ontvangen worden en geregistreerd worden zodat u weet wie er langs is geweest. U kunt zelf natuurlijk niet al uw gasten te woord staan. Dat is precies waar onze promotiedames voor opgeleid en getraind zijn. Naast dat zij de nodige informatie kunnen verstrekken aan uw gasten kunnen zij helpen bij het promoten van uw product en het uitzwaaien zodat uw gasten weer met een voldaan gevoel vertrekken. Ook zijn onze gastheren en vrouwen bekend met de omgeving waardoor zij de leukste plekjes kunnen adviseren aan uw gasten voor na het evenement.

 

Een geslaagd evenement in de Jaarbeurs met Promodames

Wanneer u ervoor kiest om een hostessen van Promodames in te zetten in de Jaarbeurs Utrecht, kunt u ervan uitgaan dat zij goed opgeleid zijn en de juiste informatie over uw product of bedrijf weten. Hierdoor kunnen zij uw gasten voorzien van informatie en hen enthousiasmeren. Iedere opdracht is voor ons maatwerk. Wij selecteren de juiste mensen voor de juiste plek. Ook horen we graag op basis van welke eisen u de gastvrouwen en/of heren wilt selecteren. Denk bijvoorbeeld aan opleiding, affiniteit met product of branche, uitstraling, leeftijd, vaardigheden etc. Door onze 15 jaar lange ervaring met het verzorgen van hostessen in de Jaarbeurs Utrecht kennen wij deze plek maar altijd goed. Daarom denken we graag mee om uw merkbekendheid tijdens deze dag te vergroten en om uw stand in het oog te laten vallen van uw publiek. En misschien wel het allerbelangrijkste dat de doelgroep de juiste informatie ontvangt onder het genot van een drankje en/ of hapje. Ook kunt u de briefing van het personeel aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat het personeel voorzien is van de benodigde informatie zodat zij uw gasten te woord kunnen staan.

 

Offerte aanvragen bij Promodames

Bent u benieuwd wat Promodames specifiek voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 303 8138 van 09:00 tot 18:00 uur. Of laat ons via het contactformulier de datum van het evenement, aantal gastvrouwen – en heren dat u nodig heeft en andere specifieke wensen weten.