hostessenbureau

Hostessenbureau Promodames

Naast een full service promo- en hostessenbureau is Promodames ook een gerenommeerd modellenbureau. Wij verzorgen de inzet van professionele hostesses en de meest representatieve modellen voor al uw promotie activiteiten en evenementen in Nederland. Wanneer u hostesses, promotie dames, grid girls, paddock girls, gastvrouwen, event hosts, horecapersoneel, danseressen, promo models of promo teams nodig heeft dan zorgen wij voor iedere gelegenheid voor de meest geschikte hostesses en modellen.

Als hostessenbureau beschikken wij over personeel dat breed ingezet kan worden tijdens een beurs, sportevenement, receptie, gala, brand promotion, modeshow, bedrijfsfeest tot field marketing, andere promotieactiviteiten en events.

hostessenbureau

Hosts &
hostesses

Door een kritische screening van onze hostesses en modellen kunnen wij de hoogste mate van professionaliteit naar onze partners waarborgen. Naast een professionele houding kunt u van onze hostesses en modellen ook verwachten dat zij met de nodige klasse het imago van uw bedrijf of merknaam vertegenwoordigen.

Al onze hostesses en modellen zijn altijd keurig verzorgt en worden door ons in-house team van beauty experts gestyled. Zo zorgen wij ervoor dat onze promo dames en promo heren voor iedere gelegenheid over de juiste looks en outfits kunnen beschikken. Als u dat liever heeft staat het u ook vrij om zelf outfits aan te leveren en de styling van onze hostesses en modellen te verzorgen.

Hostessenbureau

Hostessenbureau voor succes

Of het nou brand promotion of event staffing betreft, Promodames helpt met haar unieke aanpak bedrijven en ondernemers aan succesvolle promotie en geslaagde evenementen. Wij zorgen er als promo- en hostessenbureau voor dat uw imago en merk succesvol wordt uitgedragen door onze professionele hostesses en promomodels.

Natuurlijk wordt uw inbreng door ons gewaardeerd, wij staan altijd open voor suggesties en uw specifieke wensen. Wij staan immers in dienst van u. Samen met u kijken wij naar het soort evenement én uw wensen hiervoor en passen onze werkwijze hierop aan, want naast een persoonlijke benadering kiezen wij ook voor een pragmatische aanpak.