Presenator

Bij Promodames bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele presentator voor uw feest, evenement, beurs of presentatie. Het aanbod aan presentatoren is immens, en vaak is het moeilijk om de juiste presentator te zoeken die naadloos aansluit bij uw doelgroep, merk of product. Promodames kan u op basis van jarenlange ervaring helpen om de geschikte gastheer te vinden.

Welke presentator is geschikt voor uw event?

Het kiezen van de juiste persoon vergt nogal wat voorbereiding en kennis. Wij zijn in het bezit van een groot bestand aan bekende, en minder bekende, hosts die inzetbaar zijn voor het presenteren van feestavonden, evenementen, productpresentaties en beurzen. Op basis van uw wensen en budget zoeken wij samen met u naar de meest geschikte presentator die aansluit bij uw doelgroep.

Waar kan een presentator voor ingezet worden?

Een presentator doet meer dan het aan elkaar babbelen van een evenement. Hij vormt het gezicht van uw bedrijf of product gedurende de presentatie. Uw bezoekers zullen de presentator als een verlengstuk zien van hetgeen u presenteert of wilt overbrengen. Derhalve is de keuze van de presentator van doorslaggevend belang voor uw presentatie.

Wij zorgen tevens dat de presentator goed voorbereid op locatie komt en goed geïnformeerd is over uw bedrijf, product of uw evenement. De presentator kan in dat geval goed inhaken op situaties en als een professionele gastheer functioneren waardoor uw gasten met een goed en positief gevoel zullen terugkijken op het evenement of (product) presentatie.

Bekend of minder bekend?

Uiteraard zijn er tal van presentatoren die bekend zijn van TV, en die mede door hun bekendheid ook de merkbekendheid van uw bedrijf of product kunnen vergroten. Daar hangt vaak een aardig prijskaartje aan, en voorwaarden. Deze brengen wij vooraf duidelijk in kaart zodat u later niet voor verassingen komt te staan. Ook een minder bekende kan een waardevolle toevoeging zijn voor uw presentatie of evenement. Dit is budget technisch vaak aantrekkelijker maar daarnaast kunnen zij zich vaker exclusief verbinden aan uw bedrijf of merk, in tegenstelling tot BN-ers.

Promodames houdt rekening met alle factoren die van belang zijn voor uw evenement. In het voorstel worden alle mogelijkheden en voorwaarden duidelijk in kaart gebracht. Heeft u binnenkort iets op de planning? Neem dan gerust contact met ons op, en wij helpen u graag verder om samen met één van de vele presentatoren in ons bestand samen te werken naar een mooie, en bovenal succesvolle presentatie waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten.