Standbemanning

Ook voor professionele standbemanning bent u bij Promodames aan het goede adres. Een goede eerste indruk bij uw bezoekers tijdens een evenement of beurs is natuurlijk van doorslaggevend belang. Dit bepaalt of de bezoekers bij uw stand blijven staan en om informatie vragen. Een sterke eerste indruk is dus de sleutel voor een succesvolle stand.

Kiezen voor de juiste standbemanning

Hiervoor heeft u de juiste mensen op de juiste plek nodig en hierin is Promodames een ijzersterke partner. Wij beschikken over de juiste mensen die naast een goede uitstraling ook over de nodige know how beschikken en natuurlijk overwicht hebben. Presenteren of verkopen op een beurs of evenement vanuit een stand vraagt namelijk andere vaardigheden dan een een-op-een gesprek. Dit realiseren veel mensen zich niet en zijn daardoor vaak niet zorgvuldig genoeg in het selecteren van de juiste mensen. In een persoonlijk verkoopgesprek heeft men in de regel alle tijd en privacy. Op een stand krijgt men te maken met diverse factoren zoals

  • Beursgeluiden
  • Tijdsdruk
  • Rondlopende bezoekers

Effectief communiceren op een beursstand

In een beursomgeving kunnen de gastvrouwen- of gastheren van Promodames in één oogwenk inschatten wie een potentiële klant is, en daaropvolgend een kort en bondig gesprek aanknopen en deze ook nog met een positief resultaat afronden. Het aanspreken van de ‘verkeerde’ mensen of een te lang gesprek aangaan is ‘killing’ voor uw resultaten op een beursstand. Door de drukte en de tijdsdruk moeten de gastvrouwen of gastheren in staat zijn om direct de juiste mensen aan te spreken, en het gesprek op een korte doeltreffende manier voeren zodat ze in staat zijn zoveel mogelijk klanten voor u binnen te halen.

Een vak op zich, waarin onze mensen zijn getraind en door ervaring moeiteloos op iedere situatie kunnen inspelen en derhalve het maximale rendement er voor u uit kunnen halen. Wij bieden onze medewerkers interne trainingen met betrekking tot communicatie en gedrag op een beursstand. Hierdoor zijn onze mensen goed opgeleid en kunnen zij optimaal worden ingezet voor effectieve beursacties met succesvolle vervolgacties.

Standbemanning kan worden ingezet voor diverse soorten werkzaamheden zoals bijvoorbeeld:

  • Informeren van bezoekers over uw producten of diensten;
  • Bezoekers begeleiden naar uw stand;
  • Bezoekers informatie geven over uw stand;
  • In overleg met de gasten/bezoekers informatie vastleggen;
  • Gasten/bezoekers actief aansporen tot het deelnemen aan acties en/of inschrijvingen;
  • Op een actieve wijze verkooptechnische werkzaamheden verrichten;
  • Een adviserende rol spelen naar de gasten/bezoekers.