Gastvrouwen van Promodames

De stijlvolle en attente gastvrouwen van Promodames zorgen ervoor dat alles spoedig verloopt tijdens uw events. Onze gastvrouwen zorgen voor een hartelijk ontvangst van uw gasten, staan hen vriendelijk te woord en zorgen ervoor dat zij zich snel op hun gemak voelen. U kunt onze gastvrouwen bijvoorbeeld inzetten tijdens een beurs, zakelijke lunch, vergadering, receptie, bedrijfsfeest en tal van andere events. Naast begeleiding van gasten naar uw stand tijdens een beurs of hun tafel tijdens een diner kunt u onze gastvrouwen ook inzetten voor catering services, zoals bestellingen opnemen, serveren van dranken en gerechten en adviseren van uw gasten bij hun keus.

Naast een sfeervolle ontvangst door onze gastvrouwen kunt u verder ook een uiterst prettige en professionele omgang met uw gasten verwachten. Onze gastvrouwen staan als het gezicht en de stem van uw organisatie klaar voor uw gasten en zorgen dat zij alle aandacht krijgen voor een optimale klantervaring. Onze gastvrouwen zijn een bewezen meerwaarde voor uw events.

 

Gastvrouwen voor uw concept

Gastvrouwen van Promodames zet u in voor een optimale beleving van uw event. Naast het treffend kunnen weergeven van een visie of imago met de aankleding van uw event of beursstand moet dit natuurlijk ook gelden voor onze gastvrouwen die als schakel tussen u en potentiële klanten fungeren. Promodames is nauw betrokken met haar relaties en zorgt ervoor dat haar gastvrouwen bekend zijn met uw concept en dit ook helder en enthousiast naar uw gasten kunnen uitdragen. Onze gastvrouwen laten uw gasten uitgebreid kennis maken met uw diensten of producten en staan als aanspreekpunt klaar om vragen te beantwoorden.

Promodames verzorgt u ook van de ideale gastvrouwen voor persrelaties en relatiemomenten, bijvoorbeeld voor promotie tijdens een persevenement, winkelopening of dealershow. Dus ongeacht welke rol u binnen uw concept ingevuld wenst te zien, onze gastvrouwen kunnen uw gasten begeleiden én bedienen, bezoekers informeren, uw dienst of product vertegenwoordigen én verkopen.

gastvrouwen

gastvrouwen

Gastvrouwen met kennis en stijl

Onze gastvrouwen beschikken over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden, hospitality etiquette, zijn stressbestendig én assertief. Hiernaast beheersen zij de Nederlandse taal uitstekend en spreken minimaal nog één vreemde taal. Onze gastvrouwen hebben reeds ervaring als hostess of receptioniste opgedaan en ervaring binnen de hotellerie- en horecabranche.

Promodames vindt het belangrijk dat haar gastvrouwen naast een commerciële instelling ook beschikken over een pragmatisch karakter, dit maakt het inspelen op alle mogelijke situaties een tweede natuur. U kunt onze gastvrouwen in een leidinggevende of juist uitvoerende rol inzetten, eventueel als versterking van uw eigen personeel. Wanneer u een specifieke styling wens heeft dan kunnen wij dit verzorgen met ons eigen team van beauty experts. Zij zorgen voor aanvang van een event dat onze gastvrouwen, geheel afhankelijk van het soort event, bijvoorbeeld ingetogen sjiek of juist als eye-catcher weergaloos gestyled worden.

Onze gastvrouw services zijn in heel Nederland in te zetten voor beursondersteuning, vestiaire- en standbemanning, congresbegeleiding, registratiebalie en stand-, party- en eventcatering.