Onze opdrachtgevers aan het woord..

Jos van den Berg
Directeur Albert Heijn

Al ruim 12 jaar werkt Albert Heijn Jos van den Berg alweer samen met Promodames.com en hebben wij een erg leuke relatie met elkaar opgebouwd

waarbij Joyce precies voor elk evenement wat wij organiseren ook de juiste dame weer beschikbaar heeft. Of het nu proeverijen zijn, demo’s of klanten benaderen en leren

omgaan voor zelfscanning, de dames die van Joyce komen zijn altijd vrolijk en zeer goed gemotiveerd en gaan helemaal op in hun  werk.

Beste Joyce, ik hoop nog heel lang van jou en je bureau gebruik te kunnen en mogen maken en ik hoop dat vele bedrijven jou gaan vinden. Jij en alle meiden zijn toppers.

Heel veel succes.

Jacquelien van Westbroek-Massaar
Senior Marketeer

BCA werkt al een aantal jaren met Promodames. Bij diverse evenementen voor verschillende doelgroepen zetten wij de hostessen in. Van congressen tot beurzen, als spelbegeleider tot chauffeurs van een shuttleservice. Ze zetten zich met 200% in, ruim op tijd aanwezig. Altijd proactief, meedenkend en vooral sprankelend.

Met Joyce is het prettig samenwerken; snel schakelen, duidelijke communicatie.

Phil Kuit
Sales & Marketing / Events

Wij werken nu ruim 2 jaar met Promodames en sinds kort ook met Promoheren. Na een jaren lange relatie met ons vorig promo bedrijf hebben wij 2 jaar geleden de keuze gemaakt voor Promodames. En kan u melden dat dit voor ons een Eye opener was. Joyce heeft voor elk event de juiste dames wat dan geheel aansluit en zorgt voor een goed verloop van het event/beurs. Ook bij calamiteiten lost Joyce dit netjes op. Een telefoongesprek en alles wordt geregeld terwijl je zelf met andere werkzaamheden verder kunt gaan.

Geor Schuurman
Marketing Manager Foodservice

Remia maakt al jaren gebruik van Promodames t.b.v. beurspresentaties en diverse evenementen. Joyce en haar team leveren altijd kwaliteit. Promodames zorgt voor een representatief team wat zeer enthousiast en klantvriendelijk opereert. Joyce is een echte vakvrouw en bereidt haar team elke keer goed voor op de opdracht. Zij weet als geen ander welke dames passen bij de opdracht en ons bedrijf. Het is prettig dat vaak dezelfde hostesses ingezet worden bij deze opdrachten.
Onze klanten waarderen de aanwezigheid van de Promodames zeer en wij krijgen vaak complimenten over hun professionele houding.

 

Marc Hofstede
Directeur van Ambassadors of entertainment.nl

De afgelopen twee jaar heb ik met heel veel plezier samengewerkt met promodames! Hun aanpak is persoonlijk, de heren en dames die op de klus verschijnen zijn goed geïnformeerd en wat heel fijn is, ze nemen hun taak als gastheer/vrouw heel serieus. De korte lijnen zorgen voor een heldere en snelle manier van werken en zorgen dat iedereen ook goed op de hoogte is wat van hem of haar verwacht wordt. Op nog vele jaren fijne samenwerking.

Marco Schreuders
Corporate Accountmanager Findio

Findio voor auto is specialist in de financiële dienstverlening voor de automotive branche.

Met financiële producten als Financial Lease, Voorraadfinanciering & Consumentenkrediet ondersteunen wij onze zakelijke relaties dagelijks bij hun werkzaamheden.

Wij hebben Promodames ingeschakeld voor promotiewerkzaamheden op de Motorbeurs en om een aantal van onze relaties te bezoeken met nieuwe showroommaterialen.

Het contact met Joyce is zeer prettig. Joyce denkt mee in oplossingen, is zeer proactief in het plannen en organiseren en heeft aan een half woord genoeg om aan de gang te gaan.

De door Joyce ingeschakelde dames kan ik alleen maar omschrijven als zeer professioneel en actief. Onze relaties hebben de bezoeken dan ook zeer gewaardeerd.

Ben je als organisatie op zoek naar promodames, dan kan ik Joyce en haar Promodames van harte aanbevelen.

Michelle van Donge
HappyLife PR

Voor een essence instore promotie bij verschillende Etos filialen zijn wij de samenwerking aangegaan met Promodames.

Wij hebben met verschillende bureaus samengewerkt en moeten toch echt wel toegeven dat dit de fijnste samenwerking tot nu is geweest. Er wordt meegedacht, het bureau is flexibel (data van de promotie wijzigden nog een week voor het event) en de dames zijn uiterst professioneel. Een aanrader!

Eric Konijn
Algemeen directeur ICS Vertex

We werken inmiddels al meer dan 4 jaar heel prettig samen met Promodames, voor ons jaarlijks evenement.

De dames zijn altijd super enthousiast en zorgen precies voor de juiste sfeer op de stand. Wij zijn al jaren zeer tevreden en weten waar we moeten zijn als het gaat om goede gastvrouwen waar je op kan bouwen!

Anita Hermans
Marketing Executive

Al een aantal jaren werken wij met Promodames, zij helpen ons bij de beurzen waar wij aanwezig zijn. Ze beschikken over een team van professionele gastvrouwen die zich snel kunnen aanpassen en zo ons visitekaartje zijn.

Een berichtje naar Joyce is voldoende, je krijgt direct een voorstel, mocht er na de keuze iets wijzigen dan komt zij direct met een aangepast versie, zij lost het op, dit ervaren wij als zeer prettig.

Promodames is een welkome aanvulling voor ons.

Michiel van Dijk
Directeur

“Na een eerste ontmoeting 2 jaar geleden met Joyce Hoogenboom en haar meiden zijn wij vorig jaar ook van de diensten van Promodames gebruik gaan maken. Joyce heeft vlotte meiden aan mij voorgesteld waarvan zij wist dat ze goed bij ons profiel zouden passen. En ze had gelijk. Een korte briefing op papier en later op de stand was voldoende om de dames als echte “gezichten” van Panhuijsen aan de slag te laten gaan.  Met deze positieve en succesvolle ervaringen is een basis gelegd voor een langdurige samenwerking.”

Stefan Hesen
Eventmanager Beugense Beerpongkampioenschappen

Wij hebben erg prettig samengewerkt met Promodames.com. Voor een klein evenement als het onze is het budget vaak een knelpunt, maar er is geen bedrijf met een betere prijs/kwaliteit verhouding dan Promodames.com. Daarbij is er vanuit Promodames.com ook meegedacht om het thema van de avond nog meer glans te geven. Op de avond zelf hebben we uitstekend met de dames samengewerkt. Kortom: ook voor kleinere evenementen is Promodames.com zeker aan te raden.

Nahrenjo Bleekman
DEVELOPMENT & SALES MANAGER

ECOLAB is wereldleider op het gebied van hygiëneoplossingen, water-en energiemanagement. Ecolab zorgt ervoor dat de wereld iedere dag schoner, veiliger en gezonder wordt. Dit doen we samen met onze klanten, die hier centraal in staan.

Wij zien toegevoegde waarde in de samenwerking met Promodames omdat ze interactie met nieuwe potentiële relaties vergemakkelijken en helpen bij het creëren een optimale beurs belevenis. De dames zijn altijd zeer correct en verzorgd.

Ralph Klein
Directeur Eigenaar Project Team Energy B.V. en Project Team Group

Project Team Energy BV is al enige tijd hoofdsponsor van de Hockeyclub Wateringse Veld (HCWV). Eindelijk kreeg deze hockeyclub een nieuw clubhuis welke feestelijk geopend ging worden. De Hoofd- en andere sponsoren mochten hun bedrijf tijdens deze opening promonten/voorstellen. Via een zakelijke referentie wist ik dat er bij hen altijd op de beurs vakkundige en klantvriendelijke dames aan het werk waren en ontving zo de gegevens van promodames.com oftewel Joyce. Alles was eigenlijk zo geregeld. Vakkundig en snel. De grote dag begon en wat een toppers van promodames welke voor ons echt de show hebben gesteeld. Voor herhaling vatbaar en een adres om altijd te onthouden

Vivian van Kaam
Marketing Passenger car tyres Benelux PR & Communication Netherlands

Sinds het begin van deze eeuw werkt Bridgestone samen met Joyce. Waar Joyce eerst begonnen is als onze eigen Bridgestone-dame is ze nu uitgegroeid tot een daadkrachtige zelfstandige vrouw die weet wat ze wilt en waar ze voor staat. Hoewel de beursdeelnames voor Bridgestone ieder jaar minder worden, weet Bridgestone Promodames nog steeds te vinden. En wat voor ons belangrijk is, is de flexibiliteit en veelzijdigheid. Of het nu gaat om motor-, personenwagen-, vrachtwagen- of landbouwbanden; voor elke beurs of evenement hebben we de juiste dame. En ook voor andere gebeurtenissen zoals een roadshow langs de dealers is geen probleem. Wij zouden iedereen aanraden om met Promodames te werken.

Rene Sakko
Event Coordinator

Auto Trader heeft ruim 45 evenementen per jaar en maak al ruim 10 jaar gebruik van promotieburo’s.  Waar ik tegen op liep, is de zelfstandigheid, het op tijd leveren en de uitstraling van de promodames.

Ik heb Joyce van Promodames ruim 5 jaar geleden leren kennen via een evenement in Rosmalen. Ze stond naast ons en ik raakte met haar in gesprek. Leuke meid, spontaan en wat mij opviel ze werkte zelfstandig op die beurs. En dat was wat Auto Trader ook nodig had, Promodames die een opdracht gingen uitvoeren, zonder dat ik de hele dag moet kijken of er gewerkt werd.  Joyce verzekerde mij, dat zij zelfstandige en goed uitziende promodames kon leveren. Ook als er problemen zijn, zij lost dit zelf op, zodat ik er geen omkijken aan heb. Zo hebben we samen een proefperiode afgesproken.  Wij werken nu ruim 5 jaar samen met Promodames.com en het klopte. Alle afspraken zijn na gekomen. Voor Auto Trader is de uitstraling zeer belangrijk. Ook daar heeft promotieburo Promodames.com aan voldaan.  De dames hebben een goede uitstraling, zijn verzorgd en sexy (op een nette manier)natuurlijk. Wat leuk is dat andere standhouders komen kijken, welke dames er weer bij Auto Trader staan. Dus ook dat is een voordeel voor Auto Trader of een ander bedrijf. We komen makkelijker in gesprek met andere bedrijven.  In het kort gezegt, ik wil als event coördinator bij Auto Trader geen ander promotieburo meer hebben, dan dames van Promodames.com. Het scheelt mij heel veel stress en grijze haren en in deze tijd zeer belangrijk, de prijzen zijn goed.   Mijn advies aan bedrijven die zonder zorgen en een nette uitstraling, zich willen presenteren, probeer ook eens de promodames van Promodames.com.

Barry van Vliet
Marketing Manager Nederland Trend Micro Benelux

Professionaliteit, enthousiasme, know how en uitstraling, zijn de zaken die Trend Micro verwacht van haar promotie- en hostessteam.

Dit gewenste profiel weet Promodames.com, al 5 jaar lang, als geen ander voor Trend Micro in te vullen.
Trend Micro betrekt Promodames.com al vroeg in de conceptfase van een project zodat gezamenlijk naar de ultieme uitvoering gewerkt kan worden.

Iedere keer weet Promodames.com toch weer positief te verbazen door met een unieke invalshoek te komen wat het concept aantoonbaar verstrekt en wat ten goede komt aan het uiteindelijke resultaat.

Promodames.com heeft voor Trend Micro een toegevoegde waarde op zowel de kwantitatieve als kwalitatieve doelstellingen.

Trend Micro is dan ook voornemens om de samenwerking nog verder uit te bouwen en ziet uit naar nieuwe successen!

Marcel Schilperoort
Event Manager Ahoy Rotterdam

Ik maak al meerdere jaren gebruik van de diensten van Promodames.com in de persoon van Joyce en tot grote tevredenheid.

Het fijne is dat je Joyce maar één keer iets hoeft te vertellen en het gebeurt. Daarbij neemt ze initiatief en denkt ze mee om ons evenement de uitstraling en beleving te geven die wij voor ogen hebben. Ze blijft professioneel, ook bij ‘lastige’ bezoekers.

Ik hoop nog jaren met Joyce te kunnen werken en kan iedereen aanraden Joyce te benaderen als je op zoek bent naar professionele gastvrouwen. Een meerwaarde voor de presentatie van je product, dienst, evenement etc.

Maarten Roomer
Manager Marketing Communicatie AutoWeek/Auto Trader/GTO onderdeel van Sanoma Media.

De aanwezigheid op beurzen en evenementen is voor ons een belangrijke pijler binnen de media –mix. Het stelt ons in staat om onze merken en sub-merken (wat niche merken zijn) direct in contact te brengen met de doelgroep. Een doelgroep die via andere media kanalen veel moeilijker en zeker niet zo direct te bereiken is. Het resultaat hiervan valt of staat met de inzet van mensen. Naast de inzet van onze eigen mensen maken wij al jaren gebruik van Promodames.com. Zij verstaan hun vak en weten onze (potentiele) klanten op een vriendelijke, maar toch commerciële wijze te ontvangen, kennis te laten maken en/of aan ons te binden.

Mang Yuan
Sales en Marketing Manager Yamaha Motor Nederland B.V.

Wij hebben het bedrijf stapsgewijs zien groeien tot waar het momenteel voor staat, de hoofdrol speelt hierin de nimmer aflatende energieke inzet van Joyce.

Promodames is in staat te voorzien in de diversiteit van behoeften die wij wensen. Van een consumenten flyer acties tot een complexe B2B evenement. Het meedenken, de flexibiliteit en het niet benauwd zijn voor last-minute aanpassingen, geeft Promodames zijn unieke marktwaarde. Een saillant detail, in tegenstelling tot de bedrijfsnaam doet vermoeden levert Promodames ook herenmodellen.

Frank Rustwijk
Directeur van Dance Tools

“Persoonlijke aandacht en een luisterend oor van Joyce resulteert in een goede samenwerking met perfect en goed geïnstrueerde promodames tijdens de uitvoering..…’’