Promotiemedewerker

Ook voor goede, professionele promotiemedewerkers bent u bij Promodames aan het juiste adres. Wij zetten regelmatig promotiemedewerkers in voor activatie- en promotiewerkzaamheden van diverse grote (en kleinere) merken. Het werken als promotiemedewerker brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Een promotiemedewerker is met zijn of haar inhoudelijke kennis het gezicht en visitekaartje van een merk. Daarom selecteren wij de promotiemedewerkers heel selectief en zoeken wij ook het juiste gezicht bij het juiste merk. Hierdoor bent u als opdrachtgever verzekerd van de juiste persoon op de juiste plek.

Werkzaamheden van een promotiemedewerker

Een promotiemedewerker kan worden ingezet voor diverse werkzaamheden en acties zoals bijvoorbeeld:

  • Flyeren;
  • Sampling;
  • Demonstraties;
  • Ludieke marketingacties.

Wij denken graag mee over de meest geschikte actie voor uw bedrijf of product. Wij voorzien ieder merk of product van gedegen advies voor de meest doeltreffende manier om de commerciële doelen zoals bijvoorbeeld naamsbekendheid te behalen.

Het visitekaartje van uw merk

Het gezicht worden van een merk is niet voor iedereen weggelegd. Wij verwachten van onze promotiemedewerker niet alleen een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel maar daarnaast ook een proactieve houding en feeling met het merk of product dat ze (tijdelijk) vertegenwoordigen. Wij zijn namelijk van mening dat een natuurlijk overwicht en bijbehorende overtuigingskracht de kernwoorden vormen voor een succesvolle promotiemedewerker. Wij denken daarom ook heel graag met u mee, en weten zo de juiste mensen op de juiste plek te krijgen teneinde voor u als opdrachtgever het maximale rendement uit iedere actie te halen. 

Vacatures

Wil jij graag als promotiemedewerker aan de slag voor Promodames en beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Enthousiast;
  • Gedreven;
  • Proactief;
  • Minimaal een opleiding op MBO niveau;
  • Representatief uiterlijk.

Meld je dan snel aan via onze website, en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en mocht je aansluiten bij de wensen van onze klanten dan zullen we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Inhuren promotiemedewerker

Wilt u een of meerdere promotiemedewerkers inhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en u een vrijblijvend voorstel kunnen doen over de bijna onuitputtelijke mogelijkheden. Vele merken gingen u inmiddels voor en maakten naar volle tevredenheid reeds gebruik van de onze promotiemedewerkers. Bekijk hiervoor ook zeker eens onze referenties.