Promotiewerk

Er bestaan verschillende vormen van promotiewerk. Dit kan variëren van het uitdelen van samples tot productdemonstraties en van straatverkoop tot het inzetten van een hostess. Ook op het gebied van promotiewerk is Promodames al jaren een betrouwbare, en bovenal waardevolle toevoeging voor veel bedrijven en merken in Nederland. Veel merken hebben al naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze diensten op het gebied van promotiewerk. Voor dit promotiewerk hebben wij een groot bestand aan mensen verspreid over het gehele land die vol enthousiasme en goed voorbereid op pad gaan om het maximale resultaat voor u te behalen. Tijdens hun werkzaamheden zijn zij een goed reclameplaatje voor uw merk of bedrijf.

Samples of flyers uitdelen

Een bekende vorm van promotiewerk is het uitdelen van samples of flyers aan bijvoorbeeld winkelend publiek of bezoekers aan een beurs. Het doel is om meer bekendheid te verkrijgen voor het product of merk in het algemeen, met als uiteindelijk doel de verkoop en naamsbekendheid te stimuleren. Tijdens de werkzaamheden maken onze mensen uw publiek op een leuke manier blij met een gratis product. Alhoewel het geen verkoopgerichte activiteiten zijn, werken wij met onze mensen te allen tijde met targets die gehaald moeten worden teneinde het maximale resultaat voor u als opdrachtgever te behalen.

Promotiewerk door demonstraties

Productdemonstraties betreffen in de meeste gevallen etenswaren in een supermarkt. De promotor bereidt het product in een stand op de winkelvloer, en deelt het uit aan de consument om te proeven. In het gesprek met de consument hebben onze promodames als doel om de consument te overtuigen het product aan te schaffen. Dit is een bewezen doeltreffende manier om een nieuw product aan te prijzen en onder de aandacht te brengen.

Promotiewerk door straatverkoop

Promotiewerk door middel van straatverkoop gebeurt in bijvoorbeeld winkelcentra, waar onze promodames en -heren op een overtuigende wijze uw producten aan de man brengen. Wij zorgen er te allen tijde voor dat de verkopers goed voorbereid op pad gaan en voldoende gedegen kennis hebben van het product dat zij verkopen. Deze vorm van promotiewerk is ook doeltreffend voor de verkoop van kranten, tijdschriften of het werven van donateurs. Doordat onze mensen enthousiasme uitstralen en daarnaast kennis hebben van hetgeen ze verkopen, zullen zij het maximale resultaat behalen.