Presenatrice

Voor het boeken van een presentatrice bent u ook bij Promodames aan het goede adres. Het vinden van een geschikte presentatrice voor uw evenement, beurs of presentatie is vaak een tijdrovende zoektocht, waarbij wij al het werk en bijkomende werkzaamheden voor onze rekening nemen.

Het zoeken van de juiste presentatrice

Er zijn nogal wat zaken waaraan u moet denken bij het vinden van de juiste presentatrice :

  • Welke presentatrice past het beste bij uw bedrijf?
  • Welke presentatrice past binnen uw budget?
  • Welke presentatrice valt binnen uw doelgroep?
  • Staat de presentatrice achter uw bedrijf, product of merk?

Wij houden rekening met al deze factoren. Na een voorgesprek of telefonische uitleg gaan wij voor u op zoek naar de presentatrice die geheel binnen uw wensen, en ook binnen uw budget valt.

Ruim 14 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring en immense netwerk binnen de entertainmentindustrie hebben wij rechtstreeks contact met zeer veel presentatrices. Wij zijn daardoor niet alleen in staat de meest scherpe prijzen aan te bieden maar daarnaast ook zorg te dragen voor een heldere communicatie.

Door ons enorme bestand vinden wij altijd de juiste match! Wij werken met landelijk bekende presentatrices zoals Wendy van Dijk, Froukje de Both, Renate Verbaan, Anita Witzier, Quinty Trustfull en vele andere bekende namen.

Maar daarnaast beschikken wij ook over veel presentatrices die wel enige bekendheid hebben, maar qua budget lager liggen dan de grote namen. En kwalitatief dezelfde prestatie leveren. Een bekend gezicht hoeft niet altijd de juiste keuze te zijn, en ook daarin adviseren wij u graag.

De service van Promodames.com

Na het boeken begint onze echte service pas. Na het boeken begint onze service pas. Wij zorgen dat de presentatrice goed gebrieft wordt en dat er een producer van ons aanwezig is tijdens de uitvoering. Daardoor heeft u altijd een professioneel aanspreekpunt die u kunt raadplegen bij vragen over het evenement of de inzet van de presentatrice. Wij gaan graag verder waar andere bureaus stoppen.

Inhuren van een presentatrice

Wilt u binnenkort ook een presentatrice inhuren voor uw congres of seminar dan bent u bij promodames.nl aan het juiste adres. Heeft u een klein budget? Geen probleem, voor de kleine budgetten hebben wij professionele presentatrices die uw bijeenkomst kleur kunnen geven. Heeft u binnenkort iets in de planning en zoekt u een presentatrice? Aarzel dan niet om onze hulp in te schakelen.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de meest geschikte presentatrice, waarover uw gasten of bezoekers nog lang zullen napraten.