Gastheren van Promoheren

Een gastheer van Promoheren is getraind om uw gasten te verzorgen, begeleiden en adviseren. Onze gastheren hebben hospitality en dus gastvrijheid hoog in het vaandel staan en stralen dit ook uit. Het plezier van uw gasten staat voorop en dit wordt dan ook met een glimlach door onze gastheren uitgedragen. U kunt onze gastheren inzetten voor het ontvangen en verwelkomen van uw gasten en hen hiermee op hun gemak stellen. Of wanneer het een event betreft in een hotel, restaurant, vergader- of congrescentrum waar juist de nadruk ligt op catering zijn onze gastheren ook uitstekend in te zetten. Onze gastheren verzorgen dan uw gasten door deze te adviseren over gerechten en dranken, het opnemen van bestellingen en het zelf uitserveren van drankjes en hapjes tijdens een high tea, lunch, borrel of diner.

 

Gastheren en gastbegeleiding

Onze Promoheren werken graag met mensen en maken het uw gasten op een spontane maar professionele manier naar hun zin. Een gastheer is in staat om een passende sfeer en een ontspannen omgeving te creëren waarin uw gasten zich prettig kunnen voelen. Onze gastheren kunt u inzetten voor het begeleiden van uw gasten naar hun tafel of juist van stand naar stand tijdens een beurs of evenement, of specifiek voor de begeleiding van een VIP. Onze gastheren zijn voorbereid op uiteenlopende situaties in diverse settings en beschikken hiernaast ook over uitstekende taalvaardigheid wat hen breed inzetbaar maakt.

gastheren

Onze Promoheren..

Promoheren vindt dat gastheren servicegericht en bovendien in staat moeten zijn om uw gasten een positief gevoel te geven. Onze gastheren worden naast hun uiterlijk ook geselecteerd op hun passie en enthousiasme voor hospitality en evenementen. Onze gastheren zijn initiatiefrijk en weten van aanpakken, waardoor zij prima zelfstandig of juist deel uitmakend van een team ingezet kunnen worden tijdens uw events. Onze gastheren zijn altijd keurig verzorgd en worden door ons styling team in, een voor het evenement, geschikte stijl gekleed.