Field marketing

Promodames richt zich ook op de zogenoemde field marketing waarbij onze gastvrouwen- of gastheren zich door persoonlijke interactie richten op het verbeteren van de presentatie, promotie en de verkoop van producten en diensten. Deze vorm van promotie door onze mensen speelt zich altijd af op plekken waar de doelgroep en consumenten van het product of dienst zich ook daadwerkelijk begeven.

Wat houdt field marketing in?

Field marketing is een interactieve dienst vanuit Promodames waarbij face to face contact belangrijk is. We bereiden onze mensen daarom altijd voor met kennis over het product of de diens die zij vertegenwoordigen. Field marketing heeft als doel om het koopgedrag of de merkbeleving op een positieve manier te beïnvloeden. Persoonlijke interactie is de belangrijkste discipline van de fieldmarketing.

De werkzaamheden kunnen bestaan uit:

  • Sampling & Promotie
  • Sales
  • Merchandising
  • Hospitality
  • Mystery shopping
  • Auditing

Waarom kiezen voor field marketing bij Promodames?

Onze gastvrouwen – of gastheren zullen vol overgave uw product of dienst aanprijzen, en de consumenten op een positieve manier proberen te beïnvloeden om over te gaan om uw product of dienst te gebruiken. Het voordeel van field marketing is dat het resultaat goed meetbaar is, en u vrijwel direct het resultaat zult merken van de marketingactie.

Field marketing kan zich richten op zowel uw zakelijke handelspartners maar ook rechtstreeks aan potentiële kopers en gebruikers. Doordat de mensen uw product daadwerkelijk kunnen zien, voelen, horen, ruiken en/of proeven werkt deze vorm van marketing heel effectief.

Voor alle opdrachten werken wij enkel met goede, enthousiaste mensen die ook de nodige kennis in huis hebben en zich goed voorbereiden en zich vooraf goed verdiepen in uw product of dienst waardoor ze in staat zijn uw product of merk ook daadwerkelijk optimaal onder de aandacht te brengen.

Waar kan field marketing worden toegepast?

Field marketing kan op verschillende plekken en manieren worden toegepast, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Winkelketens (direct contact met de klanten);
  • Winkelcentra, tankstations, restaurants;
  • Evenementen, beurzen en congressen;
  • Deur- aan deur.

Elke locatie waar de uiteindelijke afnemer of consument zich daadwerkelijk bevindt is geschikt voor field marketing. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met u meedenken, en u waar nodig voorzien van de juiste tips en helpen om een succesvolle field marketing op te zetten, waarin onze bekwame gastvrouwen- of gastheren uiteraard een onmisbare sleutelrol zullen spelen. Uiteraard informeren wij u graag over de mogelijkheden.