Presentatie

Ieder feest, evenement of productpresentatie staat of valt natuurlijk met een goede presentator of presentatrice. De persoon (of in sommige gevallen personen) die de presentatie verzorgt moeten goed aansluiten bij uw product, merk en vooral ook bij uw doelgroep. Daarnaast is het van essentieel belang dat de presentator of presentatrice ook voldoende feeling heeft met uw product of merk.

Bekende Nederlanders

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een Bekende Nederlander te koppelen aan uw presentatie. In sommige gevallen kan dit uw marktwaarde verhogen en een ware toevoeging betekenen. Het is van essentieel belang voor een goede presentatie dat het imago van de BN-er geheel aansluit bij uw merk of product. Daarnaast zoeken wij de juiste BN-er, en letten daarbij ook op andere zaken zoals exclusiviteit en het bewaken van uw imago. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een immens netwerk opgebouwd aan relaties van BN-ers die wij (rechtstreeks) kunnen benaderen. Bij iedere klant zoeken wij naar enkele geschikte BN-ers en doen u vervolgens een vrijblijvend voorstel, voorzien van alle voorwaarden en een duidelijke prijsopgaaf.

Host/hostess voor uw presentatie

In sommige gevallen is het raadzaam om, buiten het financiële plaatje, te kiezen voor een ‘onbekende’ presentator of presentatrice. Een nieuw fris gezicht kan uiteindelijk in sommige gevallen ook doorslaggevend zijn voor de geloofwaardigheid, en daarnaast kan een host of hostess ook naadloos aansluiten op uw imago, product en bedrijf.

Vloggers

Wij werken tevens samen met diverse bekende vloggers, die buiten hun social media activiteiten ook werkzaam zijn in het presentatie circuit. Het inzetten van een vlogger kan diverse commerciële mogelijkheden opleveren, afhankelijk van uw doelgroep en het product. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, en de voorwaarden omtrent het inzetten van een bekende vlogger of vlogster voor de presentatie van uw merk of product.

Wij denken graag met u mee

Indien u binnenkort iets heeft te promoten, of te lanceren dan kunnen wij u geheel vrijblijvend voorzien van een passend voorstel, wat geheel is afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Buiten het zoeken van de juiste presentator of presentatrice, adviseren wij u ook graag over de extra commerciële mogelijkheden die het inzetten van een bepaalde presentator of presentatrice met zich meebrengt. Daarnaast communiceren wij alles duidelijk mbt exclusiviteit en alle eventuele bijkomende randvoorwaarden. Vaak zijn mensen te snel met het boeken van een presentator en presentatrice en komen pas later eventuele randvoorwaarden naar boven.

Wij denken hier echter aan voordat we een presentatie vastleggen en spelen hierin dan ook graag een adviserende rol. U kunt uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen