Beursmodellen

Beursmodellen?

Onze beursmodellen bestaan uit professionele hosts en hostesses die hun sporen binnen de hospitality branche ruimschoots hebben verdiend. Beursmodellen die weten wat er zich zoal afspeelt tijdens een beurs of evenement, maar ook gezien de belangen wat er van hen verwacht wordt. Onze beursmodellen kunnen onder andere ingezet worden voor standbemanning, sales en promotie activiteiten, beursregistratie, productlancering, als event host en zelfs entertainment model.

Wilt u een product optimaal onder de aandacht brengen dan kunnen onze beursmodellen op spraakmakende wijze een presentatie voor uw gasten of clientèle verzorgen. Wanneer u een winkelopening tot een succes wilt maken kunnen onze beursmodellen, eventueel deel uitmakend van een groter promotieteam van Promodames, dit op een spectaculaire manier voor u doen.

De gedreven en charmante beursmodellen van Promodames verzorgen de professionele vertegenwoordiging van uw bedrijf of product tijdens ieder event.

beursmodellen

Voor elk evenement!

Beursmodellen van Promodames zijn professionals in hospitality en brand promotion. Promodames beschikt over een ruim modellenbestand van toegewijde en doelgerichte jonge professionals die uw bedrijf in iedere rol kunnen ondersteunen en vertegenwoordigen. Naast de juiste uitstraling hechten wij veel waarde aan een zekere mate van intelligentie en communicatie skills, daarom werken wij alleen met de crème de la crème in onze branche. Onze beursmodellen zijn ambitieus, beschikken over de nodige personality en stellen hoge eisen aan zichzelf én onze organisatie.

Of uw evenement nou vraagt om modellen die een product overtuigend kunnen promoten of juist gastvrouwen die uw gasten volgens etiquette moeten begeleiden, onze beursmodellen maken deel uit van een ervaren en dynamisch team modellen en hostesses die breed ingezet kunnen worden.

beursmodellen

Beursmodellen etiquette

Onze beursmodellen zullen als uw visitekaartje fungeren en uw gasten enthousiasmeren voor uw bedrijf of product. Onze communicatief vaardige hostesses en modellen zullen hierbij ook eventuele commerciële doelstellingen niet uit het oog verliezen. Uw gasten worden door onze beursmodellen altijd op gepaste wijze opgevangen en te woord gestaan. Dit gebeurt bovendien op een spontane, maar altijd correcte manier. Al onze promodames en promoheren werken volgens Nederlandse etiquette richtlijnen en ontvangen regelmatig de laatste etiquettetrainingen op het gebied van hospitality. Het doel is natuurlijk om uw gasten een positieve ervaring te laten beleven.

Promodames zorgt ook ruim voor aanvang van ieder evenement voor een gedegen voorbereiding van haar event staff. Ook op het event zelf zorgen wij met een briefing van onze beursmodellen dat er informatie gedeeld wordt en de laatste instructies worden meegegeven. Zo kunt u met alle vertrouwen onze beursmodellen in diverse scenario’s, als verlengstuk van uw bedrijf inzetten.