Modellen gezocht

Promodames is regelmatig op zoek naar modellen voor andere modeshows, promotiewerkzaamheden en fotoshoots. Binnen onze klantenkring worden doorlopend mannelijke en vrouwelijke modellen gezocht. Zij vervullen de rol van bijvoorbeeld mannequins, verkoop- en presentatiemodellen en promoters.

Als model vertegenwoordig jij Promodames- of Promoheren, en verzorg jij namens ons bedrijf een gedenkwaardige ervaring voor onze opdrachtgevers, maar bovenal voor bezoekers van de evenementen. Krijg jij vaker complimenten over je uitstraling, en heb je een positieve en enthousiaste instelling ?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Schrijf je dan snel in via onze website, en dan nemen wij contact met je op.

Grote diversiteit aan opdrachten

Als model binnen ons bedrijf kan je voor diverse opdrachten worden ingezet. Het modellenwerk bestaat niet louter uit het poseren voor de camera of het lopen van modeshows. Onze modellen doen ook promotiewerk voor opdrachtgevers, zoals een modepresentatie of het showen van een nieuwe collectie. Regelmatig worden pasmodellen gezocht voor het doorpassen van een collectie. Een heel divers aanbod aan werkzaamheden wat het een afwisselende, en uitdagende (bij-)baan maakt waarin je jezelf op verschillende manier kan presenteren.

Het visitekaartje van ons bedrijf

Als host of hostess ben je het visitekaartje van de klant, het eerste wat bezoekers zien. Een goede eerste indruk maken is dus belangrijk. Wij zoeken naar modellen die gastvrij en representatief zijn en die ervoor zorgen dat bezoekers zich welkom voelen. Het is aan jou om de activiteiten te promoten en vragen van bezoekers te beantwoorden om hen een fantastische dag te geven. Zo worden er ook modellen gezocht voor diverse grote beurzen en evenementen. Ben jij het model dat wij zoeken? Schrijf je dan snel in

Tips voor modellen gezocht

Mocht je je willen inschrijven dan verzoeken wij je rekening te houden met de volgende tips :

  • Gebruik alleen recente foto’s.
  • Neem in je portfolio alleen goede foto’s op.
  • Zorg voor afwisselende foto’s in diverse kledingstijlen, poses, gezichtsuitdrukkingen en een diversiteit aan stijl en afwisseling tussen close-up foto’s en foto’s waar je helemaal op staat.
  • Zorg dat er ook foto’s zijn waarop je weinig tot geen make-up draagt. Op die manier kunnen wij, en de klant, je gezicht, huid en botstructuur goed zien.
  • Houd je portfolio altijd up-to-date.

Aanmelden?

Is je interesse gewekt en denk jij dat je geschikt bent? Meld je dan snel aan via de website, en wie weet sta jij binnenkort als één van onze nieuwe gezichten te werken voor één van onze opdrachtgevers.