Modellenbureau

Naast het aanbieden van professionele promodames en -heren runt Promodames een modellenbureau. Onze mannelijke en vrouwelijke modellen worden op nationaal (en regelmatig op internationaal) niveau ingezet binnen ons netwerk van klanten en relaties. Onze klantenkring is breed, en bevindt zich in vrijwel alle segmenten van de markt binnen de modellenindustrie. Van fashion tot commercieel, wij zijn letterlijk van alle markten thuis. Door onze persoonlijke aanpak en vooruitstrevende manier van denken kunnen wij de beste modellen leveren en zorgen wij voor de juiste begeleiding van onze modellen. Er zijn talloze modellenbureaus in Nederland, maar helaas zijn er maar weinigen die op een serieuze manier werken. Promodames bevindt zich in het hogere segment en kenmerkt zich door betrouwbaarheid, accuraatheid en het naleven van afspreken. Voor zowel de modellen als voor de klanten zijn wij een betrouwbare partner.

Wil jij model worden?

Om te worden ingeschreven in ons bestand hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Als jij denkt over de juiste looks, maar vooral ook over de juiste instelling te beschikken dan kan je jezelf inschrijven via onze website. Het is van essentieel belang dat je goede en recente foto’s mee stuurt en daarbij zorgt dat je foto’s stuurt waarop je zowel van top tot teen te zien hebt, maar ook goede portretfoto’s en bij voorkeur ook enkele foto’s waarop je weinig tot geen make up draagt (natural look). Onze klanten willen graag bij de keuze van de modellen een zo natuurlijk mogelijke look zien. Als jij denken dat je geschikt bent zullen we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek, en als we van mening zijn dat je goed aansluit binnen ons bestand, maar vooral ook bij de wensen van onze klanten dan zullen wij je opnemen in ons bestand.

Boeken bij ons modellenbureau

Bent u als opdrachtgever op zoek naar een model of modellen om uw product, kledinglijn of campagne te promoten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Op basis van uw specifieke wensen en voorkeuren zullen wij tezamen een aantal modellen selecteren die het beste aansluiten bij uw doelgroep of imago. Daarbij houden wij te allen tijde rekening met de exclusiviteit van het model. Indien u een model voor een langere periode aan uw product, lijn of campagne wilt verbinden dan is het van essentieel belang dat het model geen andere bindende afspraken heeft lopen die de exclusiviteit voor u als klant in gevaar kunnen brengen. Wij denken graag mee en adviseren u goed alvorens het model of de modellen definitief geboekt zullen worden

Aanmelden?

Is je interesse gewekt en denk jij dat je geschikt bent? Meld je dan snel aan via de website, en wie weet sta jij binnenkort als één van onze nieuwe gezichten te werken voor één van onze opdrachtgevers.